Dé vergelijkingsite voor leningen & hypotheken

Lening berekenen

Als je een persoonlijke lening of doorlopend krediet wilt afsluiten voor een grote aankoop, dan is het handig als je vooraf weet wat er mogelijk is.

Bereken leningen

Als je een persoonlijke lening of doorlopend krediet wilt afsluiten voor een grote aankoop, dan is het handig als je vooraf weet wat er mogelijk is. De berekening geeft je bijvoorbeeld inzicht in de te verwachten maandlasten bij een bepaald leenbedrag in combinatie met een specifieke looptijd. De lening indicator die door Leningvoor online beschikbaar is kun je gebruiken om de lening te berekenen en inzicht te krijgen in de maandlasten.

 

Lening berekenen

Door de lening te berekenen kun je zien of je in staat bent om de maandelijkse lasten op te brengen. Uiteraard zal dat ook door de kredietverstrekker worden gedaan om zo op een financieel verantwoorde wijze een passend krediet te kunnen verstrekken. Je inkomen is voor het berekenen van de maximale lening een van de bepalende factoren, maar ook andere kredietverplichtingen of bijvoorbeeld achterstanden op bestaande leningen kunnen invloed hebben op het leenbedrag.

Naast dat er bij het berekenen van de lening naar het inkomen en andere eventuele kredietverplichtingen wordt gekeken, spelen de uitgaven voor huur of hypotheek eveneens een rol. Leningvoor voorziet je graag van informatie over de mogelijkheden. Lees meer informatie over leningen via de onderstaande links of bekijk onze Lening Vergelijker om verschillende aanbieders te vergelijken.

Gerelateerde artikelen

Persoonlijke lening
› Doorlopend krediet
Lening afsluiten
› Lening rente
› Leningen vergelijken
› Leningen oversluiten
Leningen samenvoegen