Dé vergelijkingsite voor leningen & hypotheken

Lening ondernemer

Als zelfstandig ondernemer is het vaak lastig om een kredietverstrekker te vinden, die aan je wensen tegemoet komen. Leningvoor is er voor jou als ondernemer en bespreekt graag de mogelijkheden.

Vergelijk leningen voor ondernemers

Als zelfstandig ondernemer is het vaak lastig om een kredietverstrekker te vinden, die aan je wensen tegemoet komen. Leningvoor is er voor jou als ondernemer en bespreekt graag de mogelijkheden. Zo kun je bij ons onder meer terecht voor ruime Financial lease mogelijkheden, maar kun je evengoed als ondernemer een doorlopend krediet of een persoonlijke lening afsluiten. Leningvoor is hét platform om leningen voor jou als ondernemer te vergelijken. 

 

Goedkoopste Financial lease voor ondernemers

Financial lease is een ideale oplossing als je onvoldoende financiële middelen hebt of wilt aanwenden om bijvoorbeeld een auto voor de zaak te kopen. Bij deze kredietvorm lease je voor een bepaalde periode tegen een vast bedrag de auto of ander bedrijfsmiddel en na afloop van de leaseperiode word je eigenaar van het geleasede object. Financial lease biedt meerdere voordelen, want je hebt zelf de mogelijkheid om de hoogte van de aanbetaling en de slottermijn te betalen. Bekijk de aanbieders van Financial Lease via onze Lening Vergelijker.

 

Privé lening ondernemer

Als ondernemer kun je naast de optie van Financial lease bij Leningvoor eveneens terecht voor het aanvragen van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Uiteraard dien je dan wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. De voorwaarden van een privé lening voor ondernemers verschilt per aanbieder. Via onze Lening Vergelijker ontdek je welke aanbieders dit type lening aanbieden. Het is aan te raden om de voorwaarden van deze aanbieders te vergelijken en zo te weten te komen welke aanbieder de beste voorwaarden voor jouw situatie kan bieden.