Dé vergelijkingsite voor leningen & hypotheken

Leningen vergelijken

Leningen vergelijken is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn veel verschillende leningen en de bijbehorende rentetarieven kunnen flink verschillen.

Leningen vergelijken

Leningen vergelijken heeft zin. Waarom teveel rente betalen bij je eigen bank?

Leningen vergelijken is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn veel verschillende leningen en de bijbehorende rentetarieven kunnen flink verschillen. Zeker wanneer het om rentepercentages en bijkomende kosten gaat, is het belangrijk om een goede vergelijking te maken. Wanneer je de kosten van leningen goed kunt vergelijken wordt het minder moeilijk om de juiste lening te kiezen en is het ontvangen van de juiste lening een stuk gemakkelijker. Leningvoor helpt je om een goede, gedegen vergelijking te maken, waardoor je precies de lening vindt die bij je past.

 

Leningen vergelijken: stap voor stap

Goed leningen vergelijken is soms best lastig en het is verstandig precies uit te zoeken welke lening je nodig hebt. Het is belangrijk niet alleen naar de looptijd of alleen naar het rentepercentage te kijken: eigenlijk zijn er drie zaken van belang om de kosten van een lening goed te kunnen vergelijken:

  • de rente;
  • de looptijd;
  • manier van aflossen.

Vaak is lenen bij een bank veel duurder dan bij Leningvoor. Wij bieden je dan ook altijd een goed alternatief met een lening die helemaal is afgestemd op jouw financiële situatie. We vergelijken doorlopende kredieten en kunnen ook persoonlijke leningen vergelijken, waardoor je nooit teveel betaalt.

 

Vergelijk lening: rente, looptijd en aflossen

De rente geeft niet altijd weer wat een lening daadwerkelijk kost. Probeer aan de hand van de rente per jaar te berekenen wat een daadwerkelijke lening kost en zie op deze manier welke lening het goedkoopste is én welke lening het beste bij je past. Natuurlijk hoeft het niet altijd te betekenen dat de goedkoopste lening ook de beste lening is. Leningen en rente vergelijken is niet moeilijk: neem er de tijd voor. Met onze Lening Vergelijker maken we je het al een stuk makkelijker! 

 

Gerelateerde artikelen

Persoonlijke lening
› Doorlopend krediet
Lening afsluiten
› Lening berekenen
› Lening rente
› Leningen oversluiten
› Leningen samenvoegen