Dé vergelijkingsite voor leningen & hypotheken

Goedkoop geld lenen voor verbouwing

Het verbouwen van een woning kan grote voordelen opleveren: de woning kan op deze manier in waarde stijgen en zal bovendien langere tijd in een goede staat verkeren.

Vergelijk leningen voor een verbouwing

Goedkoop geld lenen voor verbouwing

Het verbouwen van een woning kan grote voordelen opleveren: de woning kan op deze manier in waarde stijgen en zal bovendien langere tijd in een goede staat verkeren. Aan veel verbouwingen zijn hoge kosten verbonden en dan kan goedkoop geld lenen voor verbouwing uitkomst bieden. Een voordelige lening bij een verbouwing of aanbouw, is het Eigen Woning Voordeel Krediet: een vorm van persoonlijke lening, speciaal voor huizenbezitters. Is het Eigen Woning Voordeel Krediet voor jou de beste lening? Bereken het zelf of vraag één van onze adviseurs om hulp.

 

Verbouwing en financiering

Wanneer een verbouwing veel geld kost, is het verstandig om goed na te denken over wat het je uiteindelijk oplevert. Wanneer je huis in waarde stijgt door de verbouwing, kan een financiering voor een verbouwing juist een goede investering zijn. Het geleende geld en de bijbehorende kosten heb je vaak snel terugverdiend tegen de tijd dat je je huis, met de door de verbouwing gecreëerde meerwaarde, verkoopt. Maar welke lening is de beste optie voor een verbouwing of aanbouw? Vergelijk eenvoudig online je lening op Leningvoor.nl. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de lening kiest die bij je past.

 

Goedkoop geld lenen voor verbouwing

Persoonlijke lening of Eigen Woning Voordeel Krediet? Natuurlijk zijn er verschillende leenmogelijkheden, ook wanneer je geld nodig hebt voor een aanbouw of verbouwing. Het Eigen Woning Voordeel Krediet is in veel gevallen voordeliger dan een traditionele persoonlijke lening. Zo is de rente van het Eigen Woning Voordeel Krediet lager dan die van een persoonlijke lening.

Wanneer je het krediet wil gebruiken om je woning te verbouwen, is het Eigen Woning Voordeel Krediet een voordelige optie. Door de Belastingdienst wordt deze vorm van financiering hetzelfde behandeld als een hypotheek, met dezelfde voordelen en voorwaarden, zoals looptijd en rente. Ook hoef je voor het Eigen Woning Voordeel Krediet niet naar de notaris en heb je geen taxatierapport nodig. Goedkoop geld lenen voor verbouwing begint bij Leningvoor.

 

Voordelen Eigen Woning Voordeel Krediet

  • Vaste rente gedurende de looptijd (maximaal 120 maanden)
  • Vast maandtermijn gedurende de looptijd
  • Geen notaris- en taxatiekosten

 

Aanvragen financiering verbouwing

Het aanvragen van een lening neemt vaak flink wat tijd in beslag. Eerst zal er gekeken worden welk bedrag er nodig is en of je dit aan de hand van je inkomen gemakkelijk kunt ontvangen. Blijkt het dat je al veel leningen hebt lopen? Dan kan het best lastig worden om een extra lening voor de verbouwing af te sluiten. Bespreek de mogelijkheden het liefst met een financieel adviseur. 

 

Stap voor stap een Eigen Woning Voordeel Krediet aanvragen

› Kies het leenbedrag

› Kies de gewenste looptijd

› Vraag Woning Voordeel krediet aan