Dé vergelijkingsite voor leningen & hypotheken

Leningen samenvoegen

Wil je leningen samenvoegen? Leningen samenvoegen is gemakkelijker dan veel mensen denken en je kunt er direct geld mee besparen.

Leningen samenvoegen

Jij gaat toch ook voor goedkoper en meer financieel overzicht?!

Wil je leningen samenvoegen? Leningen samenvoegen is gemakkelijker dan veel mensen denken en je kunt er direct geld mee besparen. Leningvoor geeft je eerlijke en heldere informatie over geld lenen en leningen: ook als het om leningen samenvoegen gaat. Start direct met leningen vergelijken om je huidige leningen samen te kunnen voegen. 

 

Voordeel leningen samenvoegen

Veel mensen beschikken over verschillende soorten krediet, maar krediet is in veel gevallen erg duur. Met een creditcard of kopen op afbetaling zijn veel kosten gemoeid, net als bij een doorlopend krediet of ‘rood staan’. Wanneer je de lening direct afbetaalt heb je geen verdere kosten aan de lening: je kunt direct geld gaan besparen. Om leningen samen te voegen kun je het beste eerst een overzicht maken van de leningen die je nog hebt lopen.

Het is vanaf dit moment verstandig een lijstje te maken en een lening te zoeken waarin het redelijk eenvoudig is om al je leningen samen te voegen. Na het ontvangen van de nieuwe lening worden de oude leningen direct afbetaald en betaal je minder kosten aan de lening die je hebt afgesloten. Een andere optie om direct geld te besparen op je lening, is door je lening over te sluiten naar een voordeligere lening. 

 

Voordelen Leningen samenvoegen

  • Eén nieuwe lening
  • Lagere rente
  • Meer overzicht in maandelijkse financiën

 

Kosten besparen en duidelijkheid

Het samenvoegen van leningen kan veel kosten besparen en duidelijkheid geven in een onoverzichtelijke financiële situatie. Wanneer je meerdere leningen hebt lopen is het bijvoorbeeld onduidelijk wat het totaal aan openstaande bedragen is. Je hebt hier geen goed beeld bij en wil het liefst één overzicht waarop je ziet hoeveel je geleend hebt en wat het geleende geld je uiteindelijk kost. Leningvoor helpt je graag bij het samenvoegen van je leningen. Door leningen samen te voegen, heb je snel meer inzicht in je financiële situatie en kun je direct geld besparen.

 

Gerelateerde artikelen

Persoonlijke lening
› Doorlopend krediet
Lening afsluiten
› Lening berekenen
› Lening rente
› Leningen vergelijken
› Leningen oversluiten