Dé vergelijkingsite voor leningen & hypotheken

Over ons

Wij hebben op Leningvoor.nl een overzicht van verschillende aanbieders gecreëerd, waardoor je in één overzicht ziet welke financiering het beste aansluit op jouw wensen en situatie.

Over ons

Een nieuwe auto, een bedrijfspand aanschaffen of eindelijk je badkamer aanpakken? Een lening afsluiten kan tijdrovend zijn. Daarom hebben wij op Leningvoor.nl een overzicht van verschillende aanbieders gecreëerd, waardoor je in één overzicht ziet welke financiering het beste aansluit op jouw wensen en situatie.

Het vergelijken van je lening hoeft geen uren te duren. Dankzij ons platform kun je eenvoudig leningen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Leningvoor.nl is dus het enige platform dat je nodig hebt. Scheelt je een hoop tijd en energie! En zo kun jij nog sneller een financiering afsluiten om je droom te verwezenlijken.

De extra tijd die je bespaart, kun je vervolgens weer gebruiken voor het verder inlezen van de voorwaarden van je nieuwe lening. Gelukkig zijn er bij Leningvoor.nl geen kleine letters te vinden. Wij zijn transparant en open over de producten op ons platform.

Ons doel

Leningvoor.nl is altijd up to date. Zo weten we zeker
dat er ook voor jou een passende financiering is
en dat je niets over het hoofd ziet.

Tijd om je dromen na te jagen. Dankzij de verschillende aanbieders op ons platform kun je eenvoudig een lening vergelijken en online afsluiten. En onze transparantie over rentes en voorwaarden biedt jou de mogelijkheid om de financiering te vinden die past bij jouw huidige situatie en je doelen.

Let op: Geld lenen kost geld.

Wij houden van transparantie. Lees de voorwaarden (op de website van de aanbieder) altijd goed door voordat je een lening afsluit. Kijk niet alleen naar het maximaal te lenen bedrag, maar ook naar de manier waarop je de lening weer kunt afbetalen. Zo zorg je ervoor dat je zowel nu als later je dromen kunt verwezenlijken.

Waar wij het voor doen

Leningvoor.nl is er voor jou. Wij zetten elke dag ons beste beentje voor om jou te helpen bij het vinden van de juiste financiering. En niet alleen voor jou, maar ook voor jouw buurman, collega, verre vriend of familielid. Inmiddels hebben we al veel mensen kunnen helpen bij het vinden van de lening die bij ze past!

12

Aanbieders

55

Verschillende leningen

8

Jaar ervaring

1926

Tevreden klanten

Persoonlijke lening aanvragen?

Een mooie auto gezien? Verhuizen of juist verbouwen? Of een mooie reis in het buitenland maken? Een persoonlijke lening maakt het mogelijk!

Zakelijke lening aanvragen?

Nieuwe apparatuur, een kantoorpand financieren of zakelijk vervoer financieren? Een zakelijke lening biedt mogelijkheden voor groei!