Dé vergelijkingsite voor leningen & hypotheken

Lening voor een nieuwe vloer

Een nieuwe vloer is een echte aanwinst voor je woning. Als je geen geld beschikbaar hebt is lenen een optie. Leningvoor helpt de juiste lening vinden.

Vergelijk leningen voor een nieuwe vloer

Lening voor een nieuwe vloer

Je hebt de mogelijkheid om een persoonlijke lening of een doorlopend krediet af te sluiten. Dat zijn de bekende opties, maar wist je dat je via Leningvoor ook de keuze kunt maken voor het afsluiten van het speciale Eigen Woning Voordeel Krediet? Je kunt alvast uit gaan kijken naar een nieuwe vloer en ondertussen Leningvoor inschakelen leningen te vergelijken. Omdat een nieuwe vloer zorgt voor waardevermeerdering van je woning, wordt een Eigen Woning Voordeel Krediet gezien als hypotheek en ook zo behandeld. Het voordeel is dat de rente hiervoor een stuk lager is, zodat je minder rente betaalt over je gehele leenbedrag. 

 

Lening afsluiten voor vloeren

Bij een lening afsluiten is een aantal aspecten van belang, zoals je inkomen en het leendoel. Je moet namelijk over voldoende financiële ruimte beschikken om aan de aflossing te kunnen voldoen. Het leendoel is belangrijk omdat je op basis daarvan een geschikte lening kunt afsluiten. Zo is een persoonlijke lening afsluiten ideaal voor grotere aankopen, zoals een nieuwe vloer. Met een persoonlijke lening kan de financiering namelijk afgestemd worden op de gebruiksduur van je nieuwe laminaat, PVC of houten vloer. 

 

Lening berekenen

Als je een persoonlijke lening of doorlopend krediet wilt afsluiten voor een grote aankoop, dan is het handig als je vooraf weet wat er mogelijk is. De lening berekenen geeft je bijvoorbeeld inzicht in de te verwachten maandlasten bij een bepaald leenbedrag in combinatie met een specifieke looptijd. Met de Lening Vergelijker van Leningvoor kun je direct verschillende aanbieders en hun voorwaarden met elkaar vergelijken. Zo maak je altijd de juiste keuze voor je nieuwe lening. Eenmaal de juiste lening voor jou gevonden? Je kunt de lening direct online afsluiten bij de desbetreffende aanbieder! 

 

Lening rente

Een lening en rente zijn met elkaar verbonden of het nu gaat om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. De wijze waarop de rente invloed heeft op de lening is wel verschillend per krediet. Als je een persoonlijke lening afsluit dan geldt er een vaste looptijd in combinatie met een vast rentepercentage. Je weet dus precies waar je aan toe bent, want doordat de rente en de looptijd vaststaan, betaal je maandelijks steeds hetzelfde bedrag aan aflossing.