Dé vergelijkingsite voor leningen & hypotheken

Dakkapellening afsluiten

Een dakkapel vergroot de beschikbare ruimte in je woning en is ook qua toename van de woningwaarde een echte aanwinst. Een prima investering dus waar je een lening voor kunt afsluiten als het je zelf aan middelen ontbreekt.

Vergelijk leningen voor een dakkapel

Lening voor een dakkapel afsluiten

Het financieren van je dakkapel via Leningvoor is voor iedereen mogelijk. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om van het speciale Eigen Woning Voordeel Krediet gebruik te maken. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om voor een andere financieringsvorm te kiezen. Wist je trouwens dat de rente van het krediet of andere lening fiscaal aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting als je het geld besteedt aan een dakkapel? Dat wordt namelijk gezien als een verbouwing en verbetering van je woning. 

 

Lening afsluiten voor dakkapel aanschaffen en laten plaatsen

Bij een lening afsluiten is een aantal aspecten van belang, zoals je inkomen en het leendoel. Je moet namelijk over voldoende financiële ruimte beschikken om aan de aflossing te kunnen voldoen. Het leendoel is belangrijk omdat je op basis daarvan een geschikte lening kunt afsluiten. Zo is een Eigen Woning Voordeel Krediet afsluiten ideaal om een grote aankoop als een dakkapel te financieren. Met een persoonlijke lening kan de financiering namelijk afgestemd worden op de gebruiksduur van een dakkapel.

 

Lening voor je dakkapel berekenen

Als je een persoonlijke lening of doorlopend krediet wil afsluiten voor een grote aankoop, dan is het handig als je vooraf weet wat er mogelijk is. De lening berekenen geeft je bijvoorbeeld inzicht in de te verwachten maandlasten bij een bepaald leenbedrag in combinatie met een specifieke looptijd. Met de Lening Vergelijker op onze website kun je eenvoudig aanbieders van leningen voor dakkapellen vergelijken. Zo zie je in één oogopslag wie de meest aantrekkelijke rente heeft en kun je direct je lening online afsluiten. 

 

Lening rente

Een lening en rente zijn met elkaar verbonden of het nu gaat om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. De wijze waarop de rente invloed heeft op de lening is wel verschillend per krediet. Als je een persoonlijke lening afsluit dan geldt er een vaste looptijd in combinatie met een vast rentepercentage. Je weet dus precies waar je aan toe bent, want doordat de rente en de looptijd vaststaan, betaal je maandelijks steeds hetzelfde bedrag aan aflossing.