Dé vergelijkingsite voor leningen & hypotheken

Persoonlijke lening

Als je graag zekerheid wil op het gebied van geld lenen, dan is een persoonlijke lening een perfecte optie. Deze vorm van krediet biedt namelijk de meeste zekerheid met betrekking tot de looptijd en de maandelijkse lasten.

Vergelijk persoonlijke leningen

Ga je voor zekerheid met een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening biedt jou de meeste zekerheid met betrekking tot de looptijd en de maandelijkse lasten. De maandelijkse last bestaat gedurende de hele looptijd namelijk uit een vast bedrag, dat is opgebouwd uit een deel aflossing en een deel rente. De rente wordt vooraf vastgesteld net als de looptijd en daardoor wordt zekerheid geboden.

 

Vaste rente en looptijd belangrijke kenmerken

De vaste rente en de vastgestelde looptijd zijn belangrijke kenmerken van een persoonlijke lening. Je leent een bepaald bedrag en lost elke maand hetzelfde bedrag af tot de looptijd verstreken is en de lening en de kosten van het krediet daarmee zijn terug betaald. Bij een persoonlijke lening is het in tegenstelling tot een doorlopend krediet niet toegestaan om afgeloste bedragen weer op te nemen. De keuze voor een persoonlijke lening kan gemaakt worden als zekerheid gewenst wordt en er duidelijkheid bestaat over de hoogte van de uitgave, bijvoorbeeld bij de aankoop van een auto. Overigens is het ook mogelijk om andere leningen af te lossen met het afsluiten van een nieuwe persoonlijke lening via Leningvoor.

 

Geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld. Gelukkig is bij een persoonlijke lening vooraf duidelijk hoe hoog de kosten van het krediet zullen zijn. Bovendien profiteer je van de kennis en ervaring van Leningvoor die wij gebruiken om jou het beste voorstel te doen voor een persoonlijke lening. Op die manier kun je rekening houden met de hoogte van de kosten van de persoonlijke lening. De hoogte van het te lenen bedrag is onder meer afhankelijk van je inkomen en vaste lasten en uiteraard van het gewenste leenbedrag.

 

Eigen Woning Voordeel Krediet; persoonlijke lening met extra lage rente

Het lenen van geld brengt vaak veel kosten met zich mee. Gelukkig zal er bij een verbouwing vaak extra waarde aan een woning worden toegevoegd, waardoor je die kosten er op de lange termijn wel uithaalt. Daarom is het Eigen Woning Voordeel Krediet een voordelige keuze wanneer je het krediet gebruikt voor een verbouwing aan je woning: het Eigen Woning Voordeel Krediet wordt dan net zo behandeld als een hypotheek en levert veel voordelen op, zoals een lagere rente. De kosten voor een verbouwing kunnen op deze manier gemakkelijker worden terugverdiend: wanneer je je huis verkoopt, is deze meer waard door de verbouwing.

In veel gevallen wordt er dan ook geen verlies gemaakt op een verbouwing en is er soms zelfs sprake ven winst. Geld lenen voor een verbouwing van je eigen woning is hierdoor geen weggegooid geld en kun je juist zien als een slimme investering in je woning. Wanneer je het geld niet direct beschikbaar hebt, is geld lenen soms een verstandige oplossing en kun je de kosten voor de verbouwing en de lening snel weer terugverdienen. Onze adviseurs leggen je graag het verschil tussen de leningen uit en vergelijken verschillende leningen voor jouw specifieke financiële situatie.